2011-08-14

heh.. serious talk sometimes...

- Det är alltid svårt att ändra människors uppfattning och syn på dig... eftersom du redan har GETT de ett första intryck o de har redan fått en bild av dig hur du är som person.
Du tycker själv kanske att du har förändrat dig som person, men andra människor ser inte det, de har redan fått ett intryck från dig hur du är som person.
Det svåra är att få människor att se det, att du får visa upp den sidan... när du väl får chansen ifall du försöker ändra din personlighet, blir mognare, trevligare, snällare, roligare eller vad som helst, å folk har redan en syn på dig för du kanske har bettet dig på ett visst sätt länge. De har rätt, de har rätt att ha den synen.

Men det svåra är att försöka visa din SIDA som du har förändrat dig till. Det kan du göra genom en god kommunikation, en god kommunikation gör att folk kan förstå dig och du kan även förklara att förlåt om ni har haft den bilden av mig men jag har blivit en bättre människa nu.
Å vissa människor kanske ändras utan att ens veta om det, eller utan att ens tala om för någon. Det hela handlar egentligen bara om att visa vilken bra person du egentligen är...

Du är bra som du är, försök aldrig att vara någon annan, jämför dig inte med någon annan, ALLA har brister, du kanske tror att du har mest brister och ser ner på dig själv men VARFÖR? varför ska du göra det? SE dina positiva sidor, se de sidorna andra människor inte har, ingen människa är perfekt och är lycklig. Det kanske ser så ut, men tänk aldrig att du hellre skulle vilja vara i hennes skor eller ha den personens liv, cuz it's not perfect!
Man ska inte vara missnöjd med sig själv, är du missnöjd med något så försök att fixa det, även om det är psykiskt eller fysiskt, ytligt eller inutii dig själv så försök att reda på vem du är och försök förbättra dina negativa sidor....


It has almost been a year now! :D underbara vänner!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar