Vem gör du saker och ting för?

Hej!
Sitter å tittar på lite gamla bilder och funderar på hur allt såg ut förut?

Har du någonsin funderat på hur allt såg ut förut? Var du snyggare förut? Var du smartast i klassen och nu så känns det inte alls så? Det är mycket som förändras. 

Självklart kommer tiden aldrig att stanna och vi blir äldre. DU kommer att förändras du kommer tänka annorlunda och känna och TYCKA annorlunda. Omgivningen och dina erfarenheter påverkar vad du tycker och känner, och du kommer ALLTID att utvecklas och lära dig nya saker. Det är därför vi lever här på jorden, för att utvecklas, kommunicera, hjälpa andra, lära oss, jobba, unna oss bra saker.

En sak som man ofta borde tänka på är att visst det är kul och göra saker för o visa för andra, visa eller berätta vad du har gjort eller vad du ska göra, men gör det för dig själv också!
Sen finns det andra som bara gör saker i sin ensamhet och inte alls berättar eller håller det för sig själv, det tycker inte jag e bra. För ibland ska man visa och berätta vad man har gjort.
En balans mellan de skulle vara bra, men först och främst tänk på dig själv, gör saker för din skull, DU kommer att må bra av det!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar