21-02-10















3 kycklingfiléer strimlas och marineras i 1msk soja, 1tsk sesamolja, 1tsk riven färsk ingefära & 1 hackad vitlöksklyfta. Rosta under tiden 1-2dl cashewnötter i en torr stekpanna på hög värme. Sedan skär man 1 paprika, 1 morot & 1 gul lök i lagom stora bitar(Jag brukar tärna moroten och paprikan och klyfta löken). Fräs sen kycklingen i stekpannan ca.2 min. Ta bort den ur pannan, tillsätt lite olja och fräs ovannämnda grönsaker tillsammans med några broccolibuketter ca. 3min. Häll i kycklingen igen och 1 burk strimlade bambuskott och 1 burk skivade champinjoner. Låt puttra 2-3 minuter. Häll sedan i 3dl kall kycklingbuljong blandat med 2-3tsk maizena och 1msk soja. Låt småputtra tills det tjocknar lite. Smaka av med salt och peppar. Rör i cashewnötterna när du tar pannan från spisen. Servera med ris. Yummy!

3 kommentarer:

  1. OMG.. feeeetttt goooooooott!!! "1212"

    SvaraRadera
  2. JAG VET 13 c utan stark!!! HAHA på spiicyyyyy!!
    hihihih :D "1212" :D <3

    SvaraRadera
  3. HAHAHA juuust det! :D:D:D:D 13 ccccccc <3<3

    SvaraRadera