Vad brinner du för?

det är rätt roligt att skriva upp saker som man kommer på o saker som man tänker på som kan vara rätt smarta..
en sak som jag nyss tänkte på var att det känns som att vilken människa som helst som är duktig på sin sak kan bli känd.. det enda som krävs är att nöta in det på människor!! med det menar jag att om du t ex är duktig på att sjunga så gör en låt/ spela in en låt och skicka in det till ngn som du tror kan vara lämplig att signera dig eller liksom skicka till folk, skicka din låt till radio elr aa kanske ngn som du känner har kontakt med ngn skivbolag och NÖT in det på människor. gå dit och förklara att du kan sjunga och att du verkligen brinner för det, så får du ett svar kanske, att okej men du var inte så duktig elr du kanske ska satsa på ngt annat för du kan inte sjunga. Då har man liksom ett svar.... istället för att bara vara hemma och gå runt å fundera att man kanske ska söka till idol elr liksom vänta på bättre tider...
En sak som var så grymt var han som har spritt de här videot om Joseph Kony o nu plötsligt är han trend på twitter och facebook o överallt har det spritt sig för hans film fick människor att göra som han sa helt enkelt. det kändes som att han nöt in det på folk genom bara en film och jag tror att med musik kan man också göra det, det beror på hur mkt man brinner för det helt enkelt. Jag tror att du kan lyckas med vad som helst så länge du verkligen brinner för det! Visst kan det komma upp problem på vägen men det är sånt man får ta och jag tror att i slutändan så kommer man lyckas!
det är som med mig och ingenjör... jag har alltid velat bli ingenjör men t ex när vi fick slutbetyg i 9an så hade jag bara G i matte... och jag sökte till ett gymnasium där man läste matte 4 timmar per dag.. men jag har alltid ÄLSKAT matte och det är något som jag verkligen brinner för.. så trots mitt G i matte så har jag kämpat mig till ingenjör och nu så hjälper jag barn i 11 årsåldern med mellanstadie matte. jag tycker det är så kul och jag är så glad att jag har lyckats ialf en bit på vägen hehe 3½ år kvar av min utbildning så vi får se :D!

14 kommentarer:

 1. Hur går det med pluggandet?

  SvaraRadera
 2. Det går rätt bra! har börjat med nya kurser nu!

  SvaraRadera
 3. Vad bra! Vilka då? (:

  SvaraRadera
 4. konstruktion och design och en matte kurs som heter stokastiska metoder :)

  SvaraRadera
 5. Kul! Åtminstone med konstruktion (: det brukar inte vara så svårt med CAD, lycka till!

  SvaraRadera
 6. Ja konstruktion är coolt att kunna faktiskt, men man behöver lära sig CAD för att jobba med konstruktion! :)

  SvaraRadera
 7. Ja (: CAD är ganska rolig att jobba med, hoppas det går bra för dig, säg till om du behöver hjälp med något (: jag tror jag kan lite fortfarande.

  SvaraRadera
 8. Ok tack :) men jag vet inte vem du är :p

  SvaraRadera
 9. Det är nog bäst att det förbli så ?! /:

  SvaraRadera
 10. Varför då? :) dt vore kul o veta vem du är?

  SvaraRadera
 11. Innerst inne vet du nog vem jag är (: du cyklade förbi mig i tisdags när du antagligen skulle hem

  SvaraRadera
 12. Och nu såg du mig på BK också -.- det går inte o missa

  SvaraRadera
 13. asså? hehe I have no idea, men kul att du kikar in här!:)

  SvaraRadera