Hiiiiiiiiii!

Fredag: hehe de hade presentation idag om de sjelva med powerpoint, typ som vi hade i ettan i abb. Wii de so gulliga! smo ungar som springer runt :D hah. efter skolan okte vi hem och bytte om for att vi skulle eta po en kina restaurang med min fasters familj. Det va jettegott :o, vi ot friterad banan med glass, men faktiskt var det inte lika gott som hong kongs :p Efter det okte vi hem och tittade po tv. (ingen idol var det her =/ ) MEN JAG ELSKAR DERAS KANALER! alltso de har en kanal for ugly betty, desperate housewives, extreme home makeover, tyra banks show. :p Dessutom kanaler for bara amerikanska filmer o lotar.. :p so det e aldrig so att du ba oh det e inget po tv :p

Lordag: Vaknade och ot amerikansk frukost :p typ egg med potatis o lok o vofflor :p gottiii! kommer bli tjockis her!! Alltso vi eter skitmkt varje dag!!!
Idag okte vi till ett akvarium, och tittade po en delfin show, inte lika bra som kolmordens delfin show dock :p Runt 20:30 okte vi till en indisk restaurang, Tandoori. For att Lana (Raz storasyster) fyllde or. Senare po kvellen okte vi hem till Lana. De bor i radhus, med tre voningar. Vi drack te och sov hos henne.

Sondag: Jag och Raz okte hem for att hon skulle till skolan (notera att det e po en sondag) och jag skulle shoppa med min faster. vi okte till ett shoppingcenter, Burlington. For att hitta balklennig, vi har ju julbal i december.
anyway runt 18:00 okte vi hem o ot mat, jag duschade & sen sov tidigt for att imorgon e det mondag and it is time for praktiiiiik! med de smo barnen ;D

4 kommentarer:

  1. aiiit, låter kul (fast du berättat det mesta) ;) . Burlington; gör inte dom jackor (bara) ? hah, anyway, bra d e kul där ;)

    SvaraRadera
  2. ne, Burlington e som ett stort shoppinggalleria med massor av affarer. aah det e kul her :)

    SvaraRadera
  3. "Burlington COAT Factory"

    www.burlingtoncoatfactory.com ;)

    men aa, mall oxå, så båda hade rätt B-)

    SvaraRadera
  4. aghiiit ;) jaaaaa duktigt do! :D

    SvaraRadera