Vill bara säga TACK Gud för allllllllllt han har gjort för mig! Jag kan inte förstå att allt som händer just nu händer! Känns som att så fort man ber om något så hjälper Gud en med det! TACK GUD FOR EVERTHING U HAVE DONE!

Ibland kan man verkligen känna sig nere och deppig och tycka allt är jobbigt.. om du ber för dig själv och pratar med Gud, säääg vad du känner, säg vad du tycker, säg vad som är jobbigt, berätta allt du har på hjärtat, lätta på det för Gud lyssnar verkligen... Gud finns där för dig!
Det är lätt att människor lätt ger upp hoppet när de märker att det inte händer något.. men okej har du provat en gång bara? Prova igen och igen och igen.. det kanske inte händer något den tredje dagen men efter en vecka eller en månad eller ett ÅR så kommer du se att Gud vill dig väl...
Jag vet att det är svårt för människor som kanske inte är uppväxta med en religös familj.. men du kan alltid förbättra det själv.. religion är individuellt så tryyy TRYY TRYYY to pray and see what happend!! det skadar inte, elrhur?


tack för miiiiiig! och kom ihåg: Gud är stor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar