Gör något av ditt liv!

Du kan vara beroende av andras hjälp, andras åsikter, andras känslor och främst vara beroende av att ha människor runt om kring dig. 
Detta märker du inte förrän du förlorar dina närmaste.. du märker inte hur mycket ditt liv förändras av att inte ha deras befinnande runt dig. Det är lärorikt.. det är lärorikt att vara ensam, klara sig ensam och kunna veta vad man vill och inte vill. 
Att vara beroende av andra saker är också svårt, det är svårt att sluta röka, sluta träna, sluta dricka eller bara sluta umgås med folk.
Men det gäller att utmana SIG själv, utmana dig själv och se vad som händer..
Ibland klagar folk på att livet är som det alltid brukar vara och inget nytt händer, att dagarna är som de alltid är. men BYT mönster, bryt dina vanor, det kan vara vad som helst.
Du kommer märka skillnad, visst är det svårt i början men det är så livet är, livet är SVÅRT det ska inte vara lätt.
Gud har hämtat hit oss av en anledning, och det är inte meningen att livet ska vara en dans på rosor. Det är meningen att du ska kämpa, du ska kämpa ditt bästa och försöka göra ditt bästa i världen.
Livet är inte kul om du sitter hemma och inte gör någonting. Gå ut, börja plugga, träffa människor, starta företag, shoppa, börja någon sport, ut och res, gör saker! - Livet är inte till för att sitta hemma.. då kallar jag inte det att leva.. utan det är därför man säger lev liivet..
men du ska också kunna sätta gränser och man behöver inte bryta samhällsregler genom att gå ut och råna en kiosk!! det är inte så det funkar utan..
... Gå ut och gör något av ditt liv! 

Det är ni som håller mig vid liiv...<3 td="td">

2 kommentarer:

  1. Kloka ord från en otroligt klok och fin person!! Love you! <3 <3

    SvaraRadera
  2. TACK sötnos! Love you more <3

    SvaraRadera